Πρόσφατα άρθρα

Απρίλιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

– Η μεγαλύτερη «Γιορτή Χαράς» για τα παιδιά ΑμεΑ»-

team zumba.2
Με πολύ μεγάλη προσέλευση πολιτών, αθλητών Ζumba, γονέων και παιδιών με ειδικές ικανότητες (Α.μεΑ.) πραγματοποιήθηκε στο Χαϊδάρι Αττικής.
Σε μία κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων, του Δημαρχείου του Δήμου Χαϊδαρίου, περισσότερα από 850 άτομα, πολίτες της Δυτικής και όχι μόνο Αθήνας, παιδιά Α.μεΑ, χορευτές Ζumba όλων των ηλικιών, αιρετοί άρχοντες της Δυτικής Αθήνας και γονείς, χόρεψαν στους ρυθμούς του «2ου Ζumba fitness join the party», στις 7 Φεβρουαρίου 2016.

Ήταν τόσο απρόσμενη η προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση της Γέφυρας Ζωής, που η αίθουσα  εκδηλώσεων του Δημαρχείου αποδείχθηκε ανεπαρκής με αποτέλεσμα πολύ μεγάλος αριθμός των προσελθόντων να βρεθεί εκτός.
Ο Δήμαρχος της πόλης του Χαϊδαρίου Κ. Μιχάλης Σελέκος. , μίλησε για πρωτοφανή λαοθάλασσα και διαπιστώνοντας την στενότητα του χώρου για το μέγα πλήθος που προσήλθε στην εκδήλωση, δήλωσε ότι η επόμενη, που πλέον καθιερώνεται σαν ετήσιος θεσμός – γιορτή για τα παιδιά Α.μεΑ. με νοητική υστέρηση και φάσμα αυτισμού, θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου το οποίο θα παραχωρηθεί στη Γέφυρα Ζωής για την πραγματοποίησή της.

Η Γιορτή ήταν αφιερωμένη στα παιδιά ΑμεΑ, με «Νοητική Υστέρηση – Φάσμα Αυτισμού» και στον αγώνα τους να ενταχθούν στην καθημερινότητα της ζωής, είχε δε την συμπαράσταση και την στήριξη της κοινότητας  «Ζumba fitness» και του Δημάρχου Χαϊδαρίου κ. Μιχάλη Σελέκου.

Στο «ξέφρενο» πάρτι χαράς, όπως εξελίχθηκε η γιορτή και για τέσσερεις (4) ώρες, χόρεψαν και διασκέδασαν τα παιδιά Α.μεΑ. της Γέφυρας Ζωής,  Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους φίλους/ες που χόρεψαν μαζί μας,τους zumba instuctors Eleni Varoucha Mike Kantsas Kiriaki Kapeoldasi Lena Karavani Zumba YogaPilates Klelia Karantani Nagi Karnezi Stella Katsifi Dora Koliouli Angeliki Zumba Kalianna Loukoumi Chrisoula Mazaraki Alkisti Naou Stella NtouLee Silia Panagiotopoulou Evita Papadopoulou Vasiliki Papaioannou Giorgos Sarantaras Playmo-beat Zoi Spanou Labrini Tzanidaki Marianthi Tsinaraki Dancestation Petralona , με τις καταπληκτικές ομάδες τους που στήριξαν και αγκάλιασαν με την θετική ενέργεια τους, το κέφι τους, την αστείρευτη αγάπη τους τα παιδιά της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ.

Την εκδήλωση προλόγησε ο Δήμαρχος της πόλης του Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος, τον οποίο η Γέφυρα Ζωής ευχαριστεί για την διαρκή και αμέριστη συμπαράστασή του λόγω και έργο στην προσπάθεια που αυτή καταβάλει για τα παιδιά του πολυχώρου της.

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκε  &  η κα. Βάσω Αλέξιου , ιδιοκτήτρια του Zumbashop Greece την οποία η Γέφυρα Ζωής τίμησε και βράβευσε για την προσφορά και συμπαράσταση της στο έργο της Γέφυρας και συνολικά στα παιδιά Α.μεΑ με νοητική υστέρηση και φάσμα αυτισμού & προσέφερε το 10% των εισπράξεων της τρέχουσας εβδομάδας στην Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα.

Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά και συμπαράσταση τους στο έργο της Γέφυρας  ζωής, η Εβίτα Παπαδοπούλου , & η Γιούλη Κουρουθανάση,

Μας τίμησαν με τη παρουσία τους οποίους ευχαριστούμε για σταθερή παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις της Γέφυρας Ζωής  και τους ευχαριστούμε πολύ :  Μ. Σελέκος  Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Γ. Ανθουλης  Γενικός Γραμματέας,  Ε. Λυμπουσάκη-Γεωργιάδη Αντιπρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Χαϊδαρίου, Β. Ντηνιακός Δημ. Σύμβουλος Επικεφαλής του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά», Β. Καρατζάφερης Γραμ. Δημοτικού Συμβούλιου , Ε. Θερμού  Δημ. Σύμβουλος Χαϊδαρίου, Α. Παναγόπουλου Δημ. Σύμβουλος.

Η Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ Δυτικού Τομέα ευχαριστεί, όλους όσους παραβρέθηκαν, αλλά και τους εθελοντές μας που βοήθησαν ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ  καθώς και το Αντώνη Μαλτέζο μέλος του Γ.Σ. για την πολύτιμη βοήθεια τους που  συνέβαλαν στην  πραγματοποίηση του «2ου Ζumba fitness join the party», εκδήλωση που στόχο και σκοπό έχει να αποδείξει ότι «η διαφορετικότητα δεν είναι αδυναμία αλλά προτέρημα».

Μία μοναδική εκδήλωση….

Στο 3ο Ζumba fitness join the party θα θέλουμε στάδιο!!!