Πρόσφατα άρθρα

Απρίλιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Κολυμβητικός Σύλλογος «Δελφίνια Περιστερίου» το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε εκδήλωση για την ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου καθώς και την βράβευση των αθλητών για τις επιτυχίες του 2016στη συνεδριακή αίθουσα του ΚΥΒΕ Περιστερίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ, Ξένη Κορόγιαννη, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, γονείς, αθλητές, προπονητές και πλήθος άλλων πολιτών.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Ραβάνης, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχήθηκε και το νέο έτος να είναι γεμάτο επιτυχίες και τα «Δελφίνια» να πατήσουν στα ψηλότερα βάθρα παγκοσμίως, όπως κάνουν μέχρι σήμερα.

Ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους καθημερινά, κάτι που τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη, μεράκι και αγάπη προς τα παιδιά και την κολύμβηση.

Επίσης συνεχάρη και τους αξιόλογους και εργατικούς προπονητές που καθημερινά δίνουν την ψυχή τους στα «Δελφίνια» με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γιατί ο Σύλλογος έχει πραγματικά ταλέντα που στην πορεία τους, το αποδεικνύουν ξεπερνώντας τα στενά όρια του Περιστερίου!

Ακολούθησαν ευχές προς όλους και από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Χρήστο Βασιλόπουλο, ο οποίος στη συνέχεια έκανε αναφορά στις μεγάλες επιτυχίες των Δελφινιών Περιστερίου κατά το 2016 που τους γέμισαν υπερηφάνεια. Ευχήθηκε περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες και έκοψε την πίτα.

Κομμάτι από την πίτα έκοψαν στη συνέχεια και οι επίσημοι προσκεκλημένοι δίνοντας ο καθένας και τις δικές του ευχές στους κολυμβητές αλλά και ευχαριστώντας προπονητές και μέλη του Συλλόγου που εργάζονται από κοινού με ήθος, συνέπεια  και αγωνιστικό πνεύμα!

Η εκδήλωση της κοπής της πίτας έκλεισε με ένα μικρό κέρασμα από τον Σύλλογο «Δελφίνια Περιστερίου» και την υπόσχεση για μια πολύ καλύτερη χρονιά!