Πρόσφατα άρθρα

Απρίλιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Πέτυχε απόλυτα η κοινωνική δράση που διοργάνωσε ο Δήμος Περιστερίου με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, με συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων του Ιάσιου Θεραπευτηρίου – Γενική Κλινική Καλλιθέας, της Γενικής Κλινικής Ταξιάρχαι και της κ. Θεοτόκη (Τιτή) Ντολαπτσή.
Την Κυριακή 28 Μαΐου, άνδρες και γυναίκες προσήλθαν στο Αμφιθέατρο που είχε διαμορφωθεί σε μεγάλο εξεταστικό κέντρο με τα ανάλογα παραβάν και με τη βοήθεια του ευγενικού προσωπικού του ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου, υπό τον συντονισμό του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για θέματα υγείας-Καρδιολόγο, Γιώργου Μπεκιάρη, εξετάστηκαν εντελώς δωρεάν.
1) Καρδιογράφημα, 2) Triplex Αγγείων, 3) Μετρήσεις: Αρτηριακή Πίεση, Οξυγόνο Αίματος, Σάκχαρο, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια.

Εκτιμήσεις και συμβουλές δόθηκαν από τους εξής ειδικούς ιατρούς: Καρδιολόγο, Παθολόγο, Διαβητολόγο, Αγγειοχειρουργό, Νευρολόγο, Γυναικολόγο, Χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων (Ειδικευμένη Χειρουργική Εκτίμηση Θυρεοειδούς Αδένα/Παραθυρεοειδών Αδένων) και Γαστρεντερολόγο.

«Μια ακόμη δράση έλαβε τέλος με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία…» είπε η κ. Ντολαπτσή, υπεύθυνη της ομαλής λειτουργίας της πρωτοβουλίας των προληπτικών ιατρικών εξετάσεων. «Πλήθος κόσμου μας τίμησε με την παρουσία του στο δήμο Περιστερίου! Ευχαριστώ τον κύριο Γιώργο Μπεκιάρη για την άμεση ανταπόκριση στη πρόταση μου για τη δράση «Πρόσκληση στη Πρόληψη». Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη Κλινική «Ταξιάρχαι» για την εθελοντική συμμετοχή τους. Για δε το προσωπικό της Κλινικής «Ιάσιο» δεν έχω λόγια. Ό,τι και να πω είναι λίγο για τον εθελοντισμό τους!» συμπλήρωσε η κ. Τιτή Ντολαπτσή.

Ο Εντεταλμένος για θέματα υγείας Δημοτικός Σύμβουλος-Καρδιολόγος κ. Μπεκιάρης μετά το πέρας των εξετάσεων είπε στον «Ελεύθερο ΔΙΑΛΟΓΟ».

«Σήμερα 28/05/2017 με επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία αλλά και μεγάλη προσέλευση συμπολιτών μας έγιναν εξετάσεις από Παθολόγους, Καρδιολόγους, Ενδοκρινολόγους, Αγγειοχειρουργούς, Γυναικολόγους και Ουρολόγους, στο κεντρικό Δημαρχείο του Περιστερίου. Αποδείχθηκε ακόμη μια φορά ότι τα θέματα υγείας απασχολούν πάρα πολύ τους πολίτες και οι οποίοι πολλές φορές αδυνατούν να προβούν σε προληπτικές εξετάσεις. Εμείς προσπαθήσαμε να τους δώσουμε αυτή την ευκαιρία έχοντας στο πλευρό μας τους ειδικούς επιστήμονες που και αυτοί με αγάπη και ανθρωπιά έπραξαν τα καλύτερα. Διενεργήθηκαν στους εξεταζομένους βιοχημικές εξετάσεις αίματος, Ηλεκτροκαρδιογραφήματα, Υπερηχογραφήματα θυρεοειδούς και Triplex αγγείων. Όλα έγιναν από γιατρούς των κλινικών ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ και ΙΑΣΙΟ με την ευγενή χορηγία της κ. ΔΟΛΑΨΗ.

Να ευχαριστήσω ακόμη το προσωπικό του ΚΕΠ της πόλης μας που συμπαραστέκεται και αγκαλιάζει με περισσή αγάπη κάθε δράση του Δήμου Περιστερίου με απώτερο σκοπό την ανακούφιση των συμπολιτών μας. Ευχαριστώ όλους θερμά!»