Πρόσφατα άρθρα

Απρίλιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Οι Παλαίμαχοι του Ήφαιστου πρόσφεραν ένα θαυμάσιο απόγευμα, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στο γήπεδό τους με αντίπαλους τους Παλαίμαχους του Ολυμπιακού.
Το γήπεδο γέμισε από κόσμο που ήρθαν να θαυμάσουν τις παλιές δόξες του Ολυμπιακού, για φιλανθρωπικό σκοπό όπως κάνουν πάντα.
Ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΕΟΠΕΚ του Ηφαίστου Μαρίνος Παπαντωνόπουλος και Μαρία Δαφέρμου, πρωτεργάτες, της διοργάνωσης ευχαρίστησαν τους φιλάθλους οι οποίοι θαύμασαν και χειροκρότησαν τον αίλουρο των δικτύων Κελεσίδη, τους Ξανθόπουλο, Λουτσιάνο, Παχατουρίδη και τους άλλους.
Συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία του μεγάλου άσου του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας Γιώργου Δαρίβα, που  παρά τα 89 του χρόνια ακολουθεί πάντα τους αγώνες των παλαιμάχων.

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας ευχαρίστησε την ομάδα του Ήφαιστου και υποσχέθηκε ότι ο Ολυμπιακός θα ξανάρθει στο Περιστέρι, γιατί το αισθάνεται σαν το σπίτι του.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού επικράτησαν του Ήφαιστου με 5-1. Διαιτητές του παιχνιδιού ήταν οι: Σούλος, Ζάχαρης, Πιπιλίκης και Ντόστης, ενώ ιατρός ήταν ο Γιάννης Γιαννουδάκης.

Πριν τον αγώνα ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος βράβευσε τους: Γιώργο Δαρίβα, Αντώνη Γλύκα, όλη την ομάδα των Παλαίμαχων του Ολυμπιακού, Βίκη Νικολάκου, Ξένια Κορόγιαννη και προσφέρθηκε Κύπελλο σε εκπρόσωπο του προέδρου του Ολυμπιακού Μαρινάκη.

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, βράβευσαν τους: Μαρίνο Παπαντωνόπουλο, παλαίμαχους του Ήφαιστου, Μαρία Δαφέρμου, Δημήτρη Μόσχο, το κύπελλο στο δήμαρχο Α. Παχατουρίδης, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, παρέλαβε η πρόεδρος του ΟΠΑΑΔ Ξένια Κορόγιαννη.

Τίμησαν ακόμη τη συνάντηση και οι: Χρόνης Χρονόπουλος, ιατρός, διευθυντής ΠΕΔΥ Αγίου Ιεροθέου, Πέτρος Αλεξανδρής, οπτικός, αδελφοί Θανόπουλοι, Ανέστης Τσακίρολγου, Γιάννης Καπαρουνάκης, Λάμπρος Κοψαχειλάκος, Αντώνης Κοντογιάννης, Τσιότρας κ.ά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Βακράς, Μόσχος, Κότσαρης, Τσέκας, Κούσουλας, Μέλλος, Τσιρογιάννης, Δράκος, Ρότσιος, Δεμίρης, Καρυώτης. Έπαιξαν ακόμη και οι: Τσαχάκης, Κολιοκώτσης, Λιάπης, Βαρλάμης, Μανδουκάκης, Γκιουλής, Τρανός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κελεσίδης, Ξανθόπουλος, Ι. Σιδέρης, Καλτσάς, Καρασσαβίδης, Μπονόβας, Παχατουρίδης, Λουτσιάνο, Καλογερόπουλος, Καλύβας, Γκαϊτατζής, Αγγελής.

Μετά το παιχνίδι, ακολούθησε δεξίωση στο ζεστό περιβάλλον του κέντρου ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΛΑΜΠ του αντιπροέδρου των Παλαίμαχων Δημήτρη Μόσχου και οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν τους εκλεκτούς μεζέδες και άφθονο κρασί.

ΝΤ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΑΚΗΣ