Πρόσφατα άρθρα

Απρίλιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Λαϊκή Τέχνη, είναι δημιουργία κάθε λαού και εκφράζει τα διάφορα χαρακτηριστικά του μέσα από τους αιώνες κι έχει δημιουργηθεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του αλλά και το αίσθημα του ωραίου!
Την σπουδαιότητα του ωραίου και του αξιοθαύμαστου, θα παρουσιάζουν έως τις 18 Ιουνίου στο Άλσος Περιστερίου τα μέλη των εργαστηρίων αγγειοπλαστικής, αγιογραφίας, ζωγραφικής κεντητικής, ραπτικής φωτογραφίας, χειροτεχνίας της πόλης μας, καθώς και τα ΚΑΔΠ.

Πανέμορφα και ιδιαίτερα έργα με «ψυχή» εμπνευσμένα από το περιβάλλον, τη φύση και την καθημερινότητα, μοναδικά το καθένα στο είδος τους, πραγματικά κομψοτεχνήματα «που λες και θα μιλήσουν» έχουν λάβει ωραίες θέσεις μέσα σε ειδικά περίπτερα που δημιούργησε ο Δήμος Περιστερίου στο Άλσος, έτσι ώστε ο κόσμος που τα επισκέπτεται να έχει τη δυνατότητα να τα θαυμάσει με την ησυχία του και να συζητήσει με τις κυρίες και κυρίους-μέλη των εργαστηρίων που έχουν δημιουργήσει τα έργα. Να σημειωθεί ότι οι δημιουργοί παραβρίσκονται στα περίπτερα της έκθεσης και υποδέχονται πρόθυμα κάθε επισκέπτη.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, επισκέφθηκε την έκθεση των εργαστηρίων κι έδωσε συγχαρητήρια στους δασκάλους των εργαστηρίων και στους δημιουργούς που πέτυχαν από κοινού με ταλέντο, πάθος, μεράκι και αγάπη ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Από την πλευρά τους οι συμμετέχοντες στην έκθεση ευχαρίστησαν τον κ. Παχατουρίδη για τη δυνατότητα που τους δίνεται να κάνουν πράξη την αγάπη τους για τα χειροποίητα έργα, αλλά και να γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο τους με πλούτο γνώσεων.