Πρόσφατα άρθρα

Απρίλιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Προληπτικός έλεγχος και ενημέρωση-ευαισθητοποίηση με θέμα, «Αγωγή Υγείας για την Σύγχρονη Γυναίκα» πραγματοποίησαν ο Δήμος Περιστερίου, το Ελληνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και το ΚΕΠ Υγείας, την Πέμπτη 2 Μαρτίου στο ΚΥΒΕ Περιστερίου.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Γ’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο «Αττικόν» – Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παθολογία της κύησης», με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Γυναίκα (8 Μάρτη).

Την εκδήλωση συντόνισε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Υγείας, Καρδιολόγος Γιώργος Μπεκιάρης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες γιατρούς και μαίες και υπεσχέθη στους παρευρισκομένους ότι η προσπάθειά του για ανακούφιση των συμπολιτών μας από τον πόνο της αρρώστιας θα συνεχιστεί, είπε:

«Είναι γνωστή η προσπάθεια του Δημάρχου μας κ. Ανδρέα Παχατουρίδη και εμού προσωπικά για προσφορά και διευκόλυνση των συμπολιτών μας στα θέματα Υγείας. Διοργανώνουμε, όπως γνωρίζετε, πολλές επίκαιρες δράσεις και ενημερωτικές ομιλίες με ιατρικό περιεχόμενο. Σήμερα το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας σε συνεργασία με την Γ’ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Αττικόν» διοργάνωσε ημερίδα με θέμα «Αγωγή Υγείας για τη Σύγχρονη Γυναίκα».

Οι διακεκριμένοι επιστήμονες που συμμετείχαν ανέλυσαν σημαντικά θέματα γυναικολογικών νοσημάτων, παθήσεων των φλεβών των κάτω άκρων και την σημασία και την τεχνική του θηλασμού.

Στο τέλος της ημερίδας ακολούθησαν προγραμματισμένα δωρεάν PAP test και δωρεάν κλινικές εξετάσεις μαστού στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Περιστερίου, από εθελοντές ιατρούς.