Πρόσφατα άρθρα

Απρίλιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την προηγούμενη εβδομάδα μετά από σύσκεψη εκλέχτηκε πενταμελής επιτροπή εργαζομένων στα κοινωφελή προγράμματα.
Αναδείχτηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τόσο καθημερινά ανά χώρο δουλειάς αλλά και γενικότερα, όπως την καθυστέρηση της Δημ. αρχής να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της για τα μέτρα προστασίας.
Ζητήματα για την καταβολή της άδειας και το ωράριο ανά ειδικότητα και χώρο εργασίας.
Κανένα διαχωρισμό στην αμοιβή μεταξύ εργαζομένων με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.
Την διεκδίκηση σταθερής και μόνιμης εργασίας.

Συναδέλφισσες -φοι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την αντιδήμαρχο καθαριότητας πρασίνου όπου και αποδέχτηκε τη καθυστέρηση καταβολής των μέτρων προστασίας (παπούτσια κ.α.) και δεσμεύτηκε ότι τη τρέχουσα εβδομάδα θα υλοποιηθούν οι υποχρεώσεις της δημοτικής αρχής προς τους εργαζομένους.

Τις επόμενες μέρες θα ζητηθεί συνάντηση και για τα υπόλοιπα ζητήματα, τήρηση ειδικότητας και ωραρίου βάση πρόσληψης, τρόπου καταβολής αδειών αλλά και συντονισμό με τις επιτροπές από άλλους Δήμους για συντονισμό της οργάνωσης και της δράσης μας. Καλούμε το επόμενο διάστημα να ενισχυθεί, να μαζικοποιηθεί ακόμα περισσότερο η συσπείρωση γύρω από την Επιτροπή εργαζομένων στα κοινωφελή προγράμματα έτσι ώστε να ενταθεί η προσπάθεια διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων μας με βάση όχι τα ψίχουλα που «απλόχερα μας δίνουν» αλλά με βάση τις σύγχρονες ανάγκες εμάς και των παιδιών μας.

Σε αυτή την προσπάθεια μας έχουμε την στήριξη της Σωματειακής Επιτροπής Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου του κλαδικού Συνδικάτου Ο.Τ.Α. όπου είναι το μοναδικό Συνδικάτο του κλάδου που συσπειρώνει όλους τους εργαζόμενους χωρίς να τους διαχωρίζει σε μόνιμους και συμβασιούχους και διεκδικεί ενιαία στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα όλων των εργαζομένων ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ