Πρόσφατα άρθρα

Απρίλιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Έγινε η γενική συνέλευση στον Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ που τηρουμένων των αναλογιών ήταν επιτυχής αφού παραβρέθηκαν όλα τα μέλη της ομάδος που χρόνια τώρα οδηγούν τον σύλλογο.
Ξεκαθαρίστηκαν πάρα πολλά πράγματα και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας που πλέον μπαίνει σε μια τροχιά όπου επιτάσσουν οι καιροί και με πλήρη οργάνωση σε όλους τους τομείς έτσι ώστε όλοι να χαίρονται το ποδόσφαιρο και παράλληλα να αναδεικνύουν ποδοσφαιριστές όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουλεύουν σε επαγγελματικά πρότυπα και να προοδεύουν βοηθώντας την ομάδα και παράλληλα τον εαυτό τους αφού θα τους παρέχονται όλα τα εχέγγυα γι’ αυτό.
Στη διοικούσα επιτροπή συμμετέχουν οι Βασίλης Μπαρούσης, Νίκος Καβρίκας-Ιατρού, Κώστας Κουλουρίδης, Δημήτρης Τσιλεπής, Βασίλης Καταλιακός, Γιώργος Καραγιάννης. Αυτοί θα έχουν την ευθύνη να τρέξουν και να οργανώσουν την ομάδα, που όμως θα έχουν κι αυτό είναι σημαντικό, την αμέριστη συμπαράσταση και συμμετοχή των υπολοίπων που είναι Ανδρέας Βαρελάς, Βασίλης Δαιμονάκος, Δημήτρης Αλέκος και Γιώργος Πλέστης, Θανάσης Δημητρίου, Νίκος Σωτηρίου, ο απερχόμενος πρόεδρος Λάμπρος Ιατρούδης, Δημήτρης Αναστασόπουλος, Παναγιώτης Τρωϊάνος, Σταύρος Σκόρδας.
Απουσίασαν και κάποια στελέχη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όπως οι πρώην πρόεδροι Νίκος Αναστασόπουλος, Λάμπρος Δαιμονάκος καθώς και ο Καζακόπουλος Χαράλαμπος όπου όμως θα συμμετέχουν κι αυτοί στην κοινή προσπάθεια.
Είναι σίγουρο ότι θα είναι μια διαφορετική χρονιά, με διαφορετική φιλοσοφία και ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θα επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η οργάνωση της νέας χρονιάς ξεκινώντας με πρώτο θέμα τον προπονητή