Πρόσφατα άρθρα

Απρίλιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

 στην οριστική Γενική συνέλευση που έγινε την Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου και αφού προηγουμένως εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός στην συνέχεια εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ το οποίο κατόπιν συγκροτήθηκε σε σώμα.

Το Δ.Σ. αποτελείται από μερικούς παλιούς αλλά και πολλούς νέους παράγοντες οι οποίοι έδειξαν θέληση να προσφέρουν και να βοηθήσουν τον Σύλλογο. Όλοι οι απερχόμενοι παράγοντες δήλωσαν στην γενική συνέλευση ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια έτσι ώστε ο Σύλλογος να συνεχίσει την πορεία του. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο αφού η αγάπη τους για το σύλλογο είναι δεδομένη. Όσον αφορά τους παλαιούς παράγοντες αυτοί είναι ο Κώστας Κουλουρίδης, Τσιλεπής Δημήτρης, Καραγιάννης Γιώργος , Μουστής Δημήτρης όπου μαζί με τους νέους συγκρότησαν σε σώμα το νεό Δ.Σ.

Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Λάμπρος Ιατρούδης, είχε διατελέσει παλιό μέλος Δ.Σ και έχει αγωνιστεί στην ομάδα. Αντιπρόεδρος ο Ζαφειράτος Γεράσιμος. Γενικός γραμματέας ο έμπειρος Καβρύκας – Ιατρού Νίκος.  Γενικός αρχηγός ο Τσιλεπής Δημήτρης, ταμίας ο επί σειρά ετών Κουλουρίδης Κων/νος , έφορος ο Κομνηνός Κων/νος , υπεύθυνος ακαδημιών Καραγιάννης Γιώργος , ειδικός γραμματέας Σωτηρίου Νίκος, μέλος Μούστης Δημήτρης και αναπληρωματικό μέλος ο Ηλιόπουλος Γεώργιος.

Σε ανακοίνωση του το Δ.Σ. τόνισε :

«Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την πετυχημένη πορεία του Συλλόγου είμαστε σίγουροι ότι με πολλή προσπάθεια θα τα καταφέρουμε. Επί πλέον καλούμε όλους τους παλιούς παράγοντες και μέλη της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνουν έτσι ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε,  άλλωστε αυτό είναι που χαρακτηρίζει την ομάδα μας … ενότητα και συλλογικότητα!»